fbpx
 
 
Ontdek onze diensten

Onze Diensten

“Service betekent betrokkenheid bij Caresto”

Of u nu een woning wilt kopen, verkopen, huren of laten taxeren, Caresto doet er alles aan om u honderd procent tevreden te stellen. Uw zorg is ook onze zorg en we zullen de tijd nemen om te luisteren en met u te overleggen totdat we tot het gewenste resultaat komen. Caresto is ook lid van de Curaçaose Vastgoed Vereniging (Curaçao Real Estate Association), een samenwerkingsverband tussen makelaars, ontwikkelaars en taxateurs op Curaçao

Verkoop

“Effectieve bemiddeling voor snellere resultaten”

Caresto is lid van de Curaçaose Vastgoed Vereniging, een samenwerkingsverband tussen makelaars, ontwikkelaars en taxateurs. Alle leden onderscheiden zich door deskundigheid, service en objectiviteit. Door duidelijke tarieven, productregels en erecodes bent u verzekerd van een professionele en transparante dienstverlening.

Profiteer van onze expertise, ons uitgebreide netwerk en onze 35 jaar professionele ervaring in onroerend goed en laat ons u helpen uw eigendom te verkopen!

Onze Tarieven 

Bij bemiddeling bij de verkoop van een woning is de verkoper verantwoordelijk voor 4 procent makelaardij (4 procent van het bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht), plus 6 procent omzetbelasting.

Voor bemiddeling bij de verkoop van braakliggende grond is de verkoper verantwoordelijk voor 4 procent makelaardij (4 procent van het bedrag waarvoor de grond uiteindelijk wordt verkocht), 6 procent omzetbelasting.

Voor het voltooien van de verkoop is de verkoper verantwoordelijk voor 2 procent makelaardij, plus 6 procent omzetbelasting. Bemiddeling bij de aan- en verkoop is onderworpen aan de voorwaarden van onze algemene verkoopvoorwaarden. Een ondertekende overeenkomst is vereist.

Verhuur

“Caresto is ook thuis in verhuur”

Bent u op zoek naar verhuur? We helpen je graag bij het vinden van het perfecte huis of kantoor op Curaçao. Uiteraard kunnen wij u ook assisteren bij het verhuurproces.

Onze Tarieven

Voor bemiddeling bij het zoeken naar een huurwoning betaalt de opdrachtgever één maand huur (met een minimum van Naf. 500, -) plus 6 procent omzetbelasting.

 

Voor bemiddeling bij het vinden van een bedrijfsgebouw te huur betalen de opdrachtgever 10 procent van het jaarlijkse huurbedrag, plus 6 procent van de omzetbelasting.

Voor bemiddeling bij het vinden van huurders voor een woning betaalt de opdrachtgever een maand huur (met een minimum van Naf. 500, -), plus 6 procent omzetbelasting.

Voor bemiddeling bij het vinden van huurders voor een bedrijfspand betaalt de opdrachtgever 10 procent van het jaarlijkse huurbedrag, plus 6 procent omzetbelasting.

Bemiddeling bij de koop en de verkoop is onderworpen aan de voorwaarden van onze algemene verkoopvoorwaarden. Een ondertekende overeenkomst is vereist.

 

Advies

“Profiteer van ons professioneel advies”

Al sinds 1974 staat Caresto bekend om haar expertise en kennis van de vastgoedmarkt op Curaçao en deze kennis delen wij graag met u.

Overweegt u te investeren in onroerend goed? Neem je de juiste beslissingen? Zorg ervoor dat u alle invalshoeken van uw investering kent en laat Caresto u helpen. Ons advies op de vastgoedmarkt van Curaçao is goed onderlegd en gebaseerd op 35 jaar ervaring.

 

Het Eiland

Welk gebied past het beste bij uw situatie? Waar moet u op letten bij het kopen van huizen? Voor uitgebreide informatie over Curaçao, de gebieden en geschiedenis kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Technisch

Voor informatie over bouwen, bouwtekeningen en ontwerpen voorzien wij u graag van ons vakkundig advies.