Dutch  English

8 Inspiratietips voor de badkamer

Caresto Real Estate

Baden in comfort, dat willen we toch allemaal? Een badkamer moet vooral praktisch ingericht zijn met alle nodige voorzieningen en accessoires. Handig opgesteld, zodat we onszelf binnen een handomdraai kunnen opfrissen. Maar, praktisch kan ook stijlvol en sfeervol zijn.
1. Houten accenten
Hout geeft sfeer aan iedere badkamer. Het doet ons denken aan een hete sauna in een koud wintersportoord. Knus, gezellig en behaaglijk.
2. Grote tegels
Heb je een relatief kleine badkamer? Gebruik dan grote tegels. Daardoor lijkt je badkamer een stuk ruimtelijker!
3. Sjiek antraciet
Gaat je voorkeur uit naar eens strakke, moderne stijl en houd je niet zo van frutsels en versieringen? Ga dan voor sjiek antraciet. Deze krachtige donkere kleur geeft je badkamer een eigentijdse, klassieke sfeer.
4. Mozaïek en Marokkaans
Kleine tegeltjes met bonte prints zijn helemaal van deze tijd. Gebruik ze als accent in je badkamer, door de vloer of een muur te betegelen met mozaïek of Marokkaanse tegels. Na een ochtenddouche in deze vrolijke badkamer begin je de dag gegarandeerd met een lach!
5. Een dubbele douche
Het staat mooi, een bad, maar hoe vaak gebruik je hem ook daadwerkelijk? Ben jij niet zo’n badeend, maar heb je wel een grote badkamer om in te richten? Kies dan voor een dubbele douchecabine! Super handig als jij en je partner ’s ochtends op hetzelfde tijdstip de badkamer moeten gebruiken. En gezellig, ook voor de kinderen.
6. Ssssstttt
Ben jij niet zo’n ochtendmens en heb je even de tijd nodig om te ontwaken? Kies dan voor een serene badkamer met rustgevende kleuren. Lichte, neutrale kleuren laten je badkamer ook groter lijken en zorgen voor een opgeruimd gevoel. De ideale omgeving om rustig te ontwaken
7. Functionele en sfeervolle verlichting
Gebruik een dimmer in de badkamer. Zo kun je rustig baden in het gedimde sfeerlicht, maar ook je wenkbrauwen epileren of baard scheren bij een feller functioneel licht.
8. Restylen met accessoires
Wil je de sfeer in je badkamer veranderen zonder drastische maatregelen te nemen? Voeg dan nieuwe accessoires toe. Een grote spiegel, nieuwe toiletrolhouder, stijlvol zeeppompje, badmat of houten kruk brengen je saaie badkamer weer tot leven!

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com