Punt Vierkant Bonaire

Punt Vierkant Bonaire
Prijs op aanvraag
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte Terrein: 1355 m²
september 23, 2018

Wonen direct aan zee op Bonaire is uniek. De kuststrook te Punt Vierkant is één van de meest gewilde locaties van Bonaire. Hier ligt deze luxe villa met vrijstaand kantoor en gastenverblijf op een kavel van 1355 m2. De aanpalende kavel van ruim 1600 m2 is nog onbebouwd. Hierop kunt u nog naar eigen wens uw  droomvilla bouwen.

De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken en aansluitend een groot overdekt terras. Er zijn twee slaapkamers met twee badkamers. Bij de villa behoort een vrijstaand kantoor en gastenverblijf met slaapkamer en badkamer. Er zijn voorzieningen getroffen dat het kantoor eventueel tot drie slaapkamers met badkamers kan worden omgebouwd. Direct aan zee bevindt zich nog een extra terras met overkapping. Vanuit dit terras stapt u via een trap de Caribische zee in.

Kortom een prachtige plek om te wonen of te gebruiken als vakantieverblijf. Of zie het als een solide investering, aangezien de onroerend prijzen blijven stijgen sinds Bonaire een bijzondere gemeente van Nederland is geworden.

Belangrijkste kenmerken

-direct aan zee gelegen

-drie slaapkamers en drie badkamers

-vrijstaand gastenverblijf en kantoor

-zonnepanelen

-kavel oppervlak 1.355 m2

-woon oppervlak 378 m2

-naastliggende kavel (1629 m2) is ook te koop

Wilt u meer informatie

Stuur ons een berichtje als u meer wilt weten over dit object. Een medewerker van ons neemt dan contact met u op.

Designed by Green Media
Menu Titel