Bottelier – Nieuwbouw

Bottelier – Nieuwbouw
ANG 225,000
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
december 15, 2017

Resort met 40 nieuw te bouwen 1- en 2 slaapkamer appartementen op een heuvel in de wijk Bottelier.

Projectinformatie

De 40 moderne twee onder een kap appartementen zijn gelegen op een ruime kavel van 12.800 m2 met een natuurlijke uitstraling en door de karakteristieke heuvel, met een mooi zicht op het oosten.

“East Hill Appartments” heeft de hoofdingang aan de Seru Bottelier. Het park is volledig omheind en mede door het open karakter en de aanwezigheid van een gezamelijke ruimte is het er veilig toeven. Het gehele resort wordt voorzien van beplanting en een goede infrastructuur. De appartementen worden gebouwd door Betonbouw, een gerenomeerd bouwbedrijf dat al ruim 40 jaar actief is op Curacao.

Vanuit Willemstad en Saliña is het resort via de Caracasbaaiweg en de Amandelweg te bereiken. Winkelcentra, eetgelegenheden en de stranden Mambo Boulevard en Jan Thiel bevinden zich in de nabije omgeving.

De appartementen

Alle appartementen zijn gelijkvloers. De deuren zijn extra breed en er is verbinding met de verzorgingspost in het gezamelijke gebouw. Hier bevindt zich tevens een gezelschapsruimte en is extra service zoals een wasserij of maaltijdvoorziening te bestellen. Daarom is het resort uitermate geschikt voor senioren. Maar ook voor stellen, starters en alleenstaanden zijn de appartementen zeer geschikt.

Er zijn 2 types appartementen beschikbaar op verschillende hoogteligging in het resort. De één slaapkamer appartementen van ruim 70 m2 hebben airco op de slaapkamer en een comfortabele moderne badkamer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en meubilair met een bar gedeelte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een overdekte porch en aan de achterzijde is er een wasruimte met een wasmachine aansluiting.

Bij de twee slaapkamer appartementen van 90 m2 zijn beide slaapkamers voorzien van een airco. En aan de achterzijde is nog een extra stuk privé tuin. De oprit naast de woning is tevens een parkeerplaats, vlak naast de deur.

Belangrijkste kenmerken:

  • nieuwbouw appartementen met 1 of 2 slaapkamers
  • voorzieningen voor senioren aanwezig
  • mooie ligging in Bottelier
  • omheind resort
  • dicht bij winkels, eetgelegenheden en stranden

Prijzen:

  • 1 slaapkamer appartement vanaf ANG 225.000 k.k.
  • 2 slaapkamer appartement vanaf ANG 259.000 k.k.

 

Wilt u meer informatie

Stuur ons een berichtje als u meer wilt weten over dit object. Een medewerker van ons neemt dan contact met u op.

Designed by Green Media
Menu Titel